Busquem solucions
i si no existeixen,
les creem
Unim la nostra experiència en instal·lació, enginyeria i
consultoria per donar-te un servei global
Especialització en disseny
i instal·lació
d’espais industrials
Executem projectes de gran envergadura per als sectors industrial,
farmacèutic, químic i terciari

NOSALTRES

Experiència per partida doble

 

Grup EBM neix de la fusió de dues empreses expertes en instal·lacions industrials: Electricitat Barberan, dedicada a les instal·lacions i als automatismes, i Barmat Penedès, dedicada exclusivament als treballs d’enginyeria.

 

Gràcies a la nostra experiència de més de 30 anys en el sector  industrial, Grup EBM t’aportem totes les solucions en instal·lacions d’electricitat, climatització i fluids, a més de projectes d’enginyeria per millorar la productivitat, competitivitat i sostenibilitat de la teva empresa.

 

Descobreix tot el que fem aquí.

El nostre avantatge competitiu

 

El que ens diferencia de la resta d’empreses del sector i que ens ha posicionat com a empresa referent en l’àmbit dels serveis industrials és un fort departament d’enginyeria que ens permet dissenyar i executar projectes de gran envergadura, amb requisits específics, així com projectes de totes les dimensions, per a empreses industrials, farmacèutiques, químiques i del sector terciari.

A més a més, d’un equip de tècnics instal·ladors altament qualificats que ens permet cobrir totes les necessitats de la indústria i la construcció.

Actualment som un equip de 5 enginyers i 30 tècnics instal·ladors  que t’acompanyarà en tot moment per assegurar el bon funcionament diari de la teva fàbrica.

Comptem amb un taller de 640 m2 per la fabricació de quadres elèctrics, el desenvolupament d’altres muntatges i la direcció dels projectes.

direccio-enginyeria-ebm

Una estratègia molt clara: proximitat, atenció i innovació

 

Sabem que com a client busques uns valors molt clars: atenció a les teves necessitats, professionalitat, solucions eficients per a la teva empresa, i un acompanyament durant tot el procés.

 

Per això, la nostra estratègia té dos pilars bàsics:

  • Atenció  i servei al client: per nosaltres, la base a partir de la qual construïm la nostra feina. T’escoltem i estudiem a fons el que necessites per entregar-te un servei personalitzat i de proximitat amb gran disponibilitat i cobertura. 
  • Ubicats estratègicament a Sant Sadurni d’anoia, localitat privilegiada des d’on podem atendre còmodament  gran part de l’àrea industrialitzada del territori català.
  • Formació i innovació: el nostre equip d’enginyers, instal·ladors i tècnics està en constant formació i al dia de les noves tecnologies per poder-te-les oferir i anticipar-nos a tot el que busques.

 

Vols explicar-nos el teu projecte?

Contacta’ns i trobarem la millor solució per al teu sector.

VISIÓ I MISSIÓ

Els nostres valors són l’honestedat, la transparència i la professionalitat en totes les tasques que desenvolupem. Treballem de manera ètica i responsable.

 

EBM va néixer i sempre ha avançat amb convenciment cap a una visió molt clara: ser el proveïdor i executor referent de solucions d’enginyeria per indústria i edificació per ajudar-los a aconseguir l’eficiència, la productivitat i la sostenibilitat que busquen.

 

La nostra missió és millorar la competitivitat de les empreses del territori català dels sectors industrial, farmacèutic i terciari, tant en projectes d’àmbit internacional, com dins de Catalunya, oferint-los serveis industrials globals i solucions innovadores d’enginyeria elèctrica, automàtica i de control.

 

Mirant cap al futur, apostem per una estratègia de modernització i creixement per arribar a més indústries i convertir-nos en un referent de la indústria 4.0 potenciant l’automatització, la gestió de processos i l’eficiència energètica.