Especialització en els
sectors industrial,
farmacèutic, químic i terciari
Tot tipus de solucions de gran envergadura per a sectors
amb alts requeriments específics

Especialització i
innovació constant

 

Grup EBM invertim constantment en recursos i en innovació per poder donar un valor afegit de qualitat i de servei a tots els nostres treballs.

 

Som especialistes en el sector químic i farmacèutic, paperer, embotelladores, begudes fermentades i destil·lades. Comptem amb un equip altament qualificat d’enginyers, tècnics i especialistes que treballem conjuntament en la creació, desenvolupament i manteniment de cada projecte.

 

Disposem d’unes instal·lacions de més de 640 m² amb un espai dedicat exclusivament a la formació on s’imparteixen jornades tècniques on compartim la nostra experiència amb els nostres clients.

Sectors amb els que treballem

Industrial

 

El sector industrial és el nostre core business: coneixem a fons les seves necessitats i oferim un paquet global de solucions multidisciplinàries de gran envergadura així com de millora contínua.

Els nostres enginyers estudien, planifiquen i executen projectes globals d’instal·lacions elèctriques de B.T, d’automatitzacions i control, climatitzacions i instal·lacions de fluids i gasos.

Treballem en múltiples sectors: el farmacèutic i químic, l’alimentació, bodegues i begudes, automoció, paperer, etc. i en tots ells busquem la solució que més s’adequa a les seves necessitats.

Oferim serveis que van des de petites instal·lacions a projectes de nova construcció o millores importants.

Els nostres enginyers treballen conjuntament amb els responsables tècnics i de producció en la millora dels processos productius aportant tecnologia per a l’automatització, adquisició i gestió de dades i informació per a la traçabilitat i el seguiment exhaustiu de tots els processos.

Estudiem les plantes industrials fins a conèixer-les a fons i plantegem i executem solucions orientades a la productivitat en general i a l’eficiència energètica.

Has de desenvolupar un projecte industrial o necessites algú que executi tasques de millora o manteniment, vols que la teva instal·lació funcioni eficientment?

 

Contacta’ns i buscarem la millor solució per a tu.

Farmacèutic i químic

 

Grup EBM tenim experiència com a proveïdor d’instal·lacions per laboratoris i plantes de producció i investigació farmacèutica i química, fet que ens ajuda a conèixer els seus processos, la seva maquinària, així com els requisits de les seves instal·lacions i les necessitats del sector i a aplicar-los a les instal·lacions que desenvolupem.

Aportem les solucions més adequades per a aquest sector, complint les especificacions i requeriments de forma rigorosa i oferint solucions globals tant per a projectes importants com per al manteniment específic de les instal·lacions.

Especialistes en instal·lacions de sales blanques o d’ambient controlat, imprescindibles en molts processos del sector i que requereixen un control exhaustiu de la humitat, la temperatura, la pressió, així com la limitació i l’exclusió microbiana i de partícules.

El filtratge, la climatització i l’estanquitat són processos clau per mantenir l’ambient adequat i assegurar qualitat de la producció.

Dissenyem i posem en funcionament instal·lacions elèctriques, d’enllumenat, de climatització centralitzada o distribuïda, de fluids crítics i d’aigua amb tots els requisits de qualitat que requereix cada procés.

Busques una enginyeria proveïdora d’instal·lacions per al sector farmacèutic o químic?

 

Escriu-nos o truca’ns i parlem de la teva solució.

Terciari

 

Cobertura completa dels treballs per a naus industrials, seus corporatives, centres logístics, hotels i edificis emblemàtics, oficines i sales de conferències, així com en el sector de la restauració, retail, supermercats i botigues en general.

Duem a terme projectes més generals, com ara instal·lacions B.T, clima i fluids, i d’altres més especifiques i personalitzades com serien les instal·lacions domòtiques i intel·ligents, estudis, assessorament, disseny i execució de projectes lumínics i audiovisuals.

Som conscients que aquest és el sector amb més camí per córrer i que més impacte té en la descarbonització de l’entorn, i per tant és clara la seva necessitat de posar-se al dia i prendre mesures per a millorar l’eficiència energètica.

Grup EBM tenim clar com fer-ho, i per això ajudem a fer-ho estudiant, assessorant i executant projectes per reduir el consum energètic.

Has de desenvolupar una instal·lació o un projecte del sector terciari, o vols que la teva instal·lació sigui més eficient i complir amb algun certificat energètic?

 

Contacta’ns i t’assessorarem.